Site coolinaria.ro

NESCAFE te invita in Lumea Cafelei pentru a castiga un Fiat Grande Punto


NESCAFE te invita in Lumea Cafelei pentru a castiga un Fiat Grande Punto NESCAFE a lansat in parteneriat cu site-ul www.eva.ro jocul virtual www.lumeacafelei.eva.ro in cadrul caruia concurentii isi administreaza propria plantatie de cafea. Participantii care vor parcurge toate etapele procesului de productie a cafelei solubile pana pe 22 aprilie 2010 pot castiga marele premiu, un Fiat Grande Punto si 2 aparate multifunctionale NESCAFE Dolce Gusto.

Pentru a se inscrie in concursul Lumea Cafelei, participantii trebuie sa isi creeze cont pe site-ul www.eva.ro si sa parcurga cele 7 stadii de dezvoltare a cafelei, de la plantarea bobului de cafea pana la prepararea canii de cafea. Jocul dezvoltat de NESCAFE si Eva.ro este practic o ilustrare a procesului de productie a cafelei solubile NESCAFE, produs 100% natural.

O aplicatie inedita a jocului este prezenta unui specialist pe care utilizatorii il pot cumpara sau instrui. Exista inclusiv o componenta de interactivitate, fiecare vizita a prietenilor pe pagina utilizatorului inscris in concurs aducandu-i acestuia puncte in plus si implicit mai multe sanse de castig.

“Prin lansarea jocului virtual Lumea Cafelei in parteneriat cu site-ul Eva.ro, NESCAFE ofera consumatorilor o platforma online speciala, interactiva, ce prezinta intr-un mod inedit procesul de productie a cafelei solubile. Astfel, concursul este o modalitate de a le explica consumatorilor cum se produce cafeaua si le ofera posibilitatea de a avea pentru prima data, chiar daca virtual, o plantatie de cafea. Pana acum aproximativ 70.000 de useri s-au inscris in concurs si ne asteptam ca numarul concurentilor sa creasca, pana la finalul concursului.”, declara Ana-Maria Stanca, Group Brand Manager NestlE Beverages.

„Lumea Cafelei a reprezentat pentru Eva.ro o provocare imensa. Parteneriatul cu NESCAFE a solicitat la maxim creativitatea departamentului de marketing si experienta departamentului de dezvoltare. Rezultatele de pana acum dovedesc inca o data ca in Romania se pot crea proiecte de succes. NESCAFE, Zenith Media si Eva.ro au reusit sa creeze un astfel de proiect”, declara Alexandru Iosef, project manager Eva.ro.

Premiile speciale ale concursului Lumea cafelei, cele doua aparate NESCAFE Dolce Gusto si marele premiu, un Fiat Grande Punto vor fi acordate in lunile martie si aprilie, prin tragere la sorti.

Autor:  Iosub Alin