Site coolinaria.ro

Dieta Drew Barrymore – cate putin din toate


Dieta Drew Barrymore – cate putin din toate Dietele ne învaţă de obicei ce să mâncăm, ce să nu mâncăm, cât să mâncăm, când să mâncăm, dacă să mâncăm, pentru a slăbi sau pentru a fi sănătoase. Modelul Drew Barrymore ne îndeamnă să ne bucurăm de viaţă şi să nu ne mai tot limităm şi restricţionăm ci să facem de toate, dar cu moderaţie.

Frumoasa actriţă nu atrage în primul rând prin silueta sa, ci prin bucuria pe care o emană, prin farmecul personal, prin umor şi poftă de viaţă. Ea admite chiar că nu ar deranja-o să aibă câteva kilograme în plus atât timp cât este fericită. Asta contează, să fim sănătoase şi fericite şi nu neapărat să avem dimensiuni de manechin. Viaţa noastră este propriul podium pe care defilăm, important este să ţinem capul sus, să avem atitudine de învingătoare şi să zâmbim mereu.

Drew Barrymore a fost o vreme vegetariană după care a început să consume din nou carne, puţină ce-i drept, în ideea că nu e bine să îţi refuzi nimic pentru a nu da naştere la frustrări. Nu se dă în vânt după sport, dar îl practică pentru a-şi păstra condiţia fizică şi energia. Este mare amatoare de dulciuri dar a renunţat la ele, tot pentru sănătate, amăgindu-se din când în când cu sucuri dietetice şi jeleuri fără zahăr.

Actriţa recomandă moderaţia ca principiu călăuzitor în viaţă. A ajuns la concluzia că totul trebuie făcut cu măsură după ce întreaga adolescenţă şi-a petrecut-o în excese de tot felul (mai ales droguri). Viaţa i-a oferit o lecţie remarcabilă, ea este de admirat că a învăţat lecţia şi a ajuns chiar un model de urmat pentru alţii. Şi noi putem fi la fel de puternice şi strălucitoare ca Drew Barrymore, atât timp cât ne facem ordine în priorităţi şi dacă primele în lista noastră sunt sănătatea şi fericirea.

foto Wikipedia

Autor:  Raluca Alupoaie