Site coolinaria.ro

S-a deschis sezonul de picnic


S-a deschis sezonul de picnic Acum ca primavara s-a instalat in toata regula, vremea e perfecta pentru iesiri la iarba verde. Pentru a ne putea bucura fara griji de relaxare, aer curat, poate putin sport, o companie placuta si o mancare delicioasa, e bine sa ne pregatim cu atentie de acasa cele necesare unui picnic. De aceea Decorix.ro are in oferta numeroase produse noi, speciale pentru iesirile in natura.

Gratarul este nelipsit, dar prepararea acestuia este mult mai usoara daca se foloseste o placa pentru gratar, care permite o coacere uniforma si prajirea perfecta si a legumelor mici, precum si un cleste din silicon, foarte practic. Pentru transportul salatei de legume sunt recomandate cutiile ce au la mijloc un compartiment special pentru sos, care va putea fi adaugat ulterior, dupa preferinte.

La servirea gustarilor, daca aceasta se face pe o masa, pentru prinderea fetei de masa sunt indicati cativa clesti, precum cei decorati cu flori de hibiscus, care infrumuseteaza masa. Farfuriile de unica folosinta care se folosesc de obicei la picnicuri se indoaie daca sunt prea incarcate si provoaca mici accidente. De aceea, sunt foarte utile suporturile speciale pentru astfel de farfurii. Pentru a feri de insecte preparatele utilizati clopotele din material textil, care sunt si decorative.

De la o masa nu pot lipsi bauturile, iar la picnic, pentru a evita ca paharele usoare din plastic sa se verse si pentru a le deosebi intre ele se pot aseza in suporturi din plastic, colorate diferit.

Avand toate materialele pregatite pentru un picnic relaxant, nu va mai ramane decat sa aveti si buna-dispozitie , iar iesirea in natura va fi cu siguranta una reusita.

Articol preluat de pe decoblog.ro

Autor:  Imbrea Cosmina