Site coolinaria.ro

Craticioare


Craticioare Fiecare gospodina are in bucatarie o colectie de vesela si recipiente pentru gatit: farfurii, tigai, boluri, cratite, tavi, oale, platouri. Unele sunt primite de la prieteni, altele mostenite de la parinti, altele cumparate, unele mai vechi, altele mai noi, rezistente sau decorative. Cu siguranta, orice bucatar sau gospodina, indiferent de timpul pe care il petrece in bucatarie, isi doreste ca recipientele sale pentru gatit sa aiba toate calitatile: sa fie rezistente, din materiale de calitate, sa fie decorative, practice, sa poata fi folosite si la cuptor si la microunde, sa poata fi utilizate pentru gatirea si pastrarea alimentelor, dar si pentru servirea lor.

De aceea, Decorix s-a gandit la toate si a inclus in oferta sa seturile de craticioare. Setul de 10 craticioare negre, din polipropilena, cu capac, pot fi utilizate la servirea gutarilor calde sau reci sau a salatelor. Pe langa utilitatea lor in servirea meses, aceste craticioare pot fi utilizate pentru pastrarea alimentelor si pot fi folosite la microunde. Craticioarele albe, tot cu manere si capac, sunt insa din portelan si pot fi utilizate si la cuptorul tradicional. Decorix va propune, pe langa aceste craticioare ingenioase, si o carte cu 30 de retete de antreuri, mancaruri si deserturi usor de realizat in acest tip de craticioare.


Pentru a achizitiona aceste produse te invitam sa vizitezi sectiunea “Bucatarie” a magazinului online. Spor la gatit cu Decorix!

Craticioare servire antreuri, 62,90 lei, disponibile pe decorix.ro

Craticioare din portelan pentru servirea antreurilor, 29,50 lei, disponibile pe decorix.ro

Autor:  Imbrea Cosmina