Site coolinaria.ro

Cu REDCAT te trezesti la haos!


Cu REDCAT te trezesti la haos! Batonul REDCAT – conceput să creeze haos – este cel mai nou baton energizant dulce de pe piaţă

De acum, poţi avea parte de o experienţă electrizantă şi plină de vitalitate în fiecare zi: consumând REDCAT, sursă de energie în stare naturală. Batonul REDCAT este potrivit pentru un stil de viaţă dinamic, imprevizibil dar şi sănătos.

În doar 35 de grame de haos pentru echilibrul tău, REDCAT reprezintă o gustare cu tot ce-ţi trebuie. Batonul se poate consuma în orice moment al ritmului cotidian, te energizează şi dă frâu liber ideilor tale oricând ai nevoie. Prin combinaţia ideală de ingrediente, batonul îţi oferă resurse de cofeină şi vitamine şi totodată hrăneşte nevoia de dulce.

Batonul cu cofeină şi glazură de cacao poate înlocui o doză obişnuită de cafea prin beneficiile fructelor de guarana, dar nu se varsă şi nici nu frige. REDCAT este în acelaşi timp o gustare săţioasă cu efecte de sporire a concentraţiei şi atenţiei, dar şi de combatere a stresului şi oboselii. Ca să fii în formă maxima zi de zi şi să creezi haos, dinamitând rutina zilnică.

Autor:  Iosub Alin