Site coolinaria.ro

Dieta Brigitte, cea mai sanatoasa?


Dieta Brigitte, cea mai sanatoasa? Regimurile de slăbit sunt inepuizabile, voi îmbătrâni şi tot voi mai găsi ceva nou despre care să scriu în acest domeniu. Discutăm de această dată despre dieta Brigitte, denumită astfel după o revistă germană care a publicat o serie de reţete strict calculate, cântărite şi combinate astfel încât să înveţe cititoarele ce, cum şi cât să mănânce pentru a avea o siluetă de vis.

Dieta Brigitte se declară una dintre cele mai sănătoase, mizând pe faptul că secretul taliei constă în consumul a maximum 1500 de calorii şi a nu mai mult de 30 de grame de grăsimi pe zi, toate acestea repartizate în 3 mese şi două gustări. Este vorba, aşadar, despre o manieră „sănătoasă” de înfometare, căci pentru unele persoane asemenea restricţii ar putea genera nu doar frustrări dar şi tendinţe nestăpânite de a da iama în frigider.

Dieta Brigitte include reţete bine structurate, cu care nu îmi doresc să vă plictisesc şi pe care le puteţi găsi dacă vreţi neapărat, dar care necesită timp şi răbdare pentru a fi preparate, aşa că regimul nu li se adresează persoanelor ocupate, care au nevoie de timp şi energie pentru a-şi desfăşura activităţile obişnuite. În plus, dieta nu este asociată şi cu un program de exerciţii fizice – lucru firesc pentru că este evident că cele care urmează aşa o cură nu au resursele necesare pentru a face şi sport.

Oricât de sănătoasă s-ar autoproclama dieta Brigitte, nu recomand folosirea ei fără consultarea unui medic.

Autor:  Raluca Alupoaie