Site coolinaria.ro

Cina de 7 stele: Deliciu culinar la 200 de metri inaltime


Cina de 7 stele: Deliciu culinar la 200 de metri inaltime Burj al Arab este cel mai luxos hotel din lume, singurul categorisit cu impresionanta cifra de 7 stele. Iar restaurantele sale nu sunt cu nimic mai prejos.

Poate cel mai spectaculos este Al Muntaha, care inca de la intrare (dupa urcusul cu liftul panoramic de sticla al celor 27 de etaje) emana un aer de sofisticare.

Al Muntaha inseamna in traducere libera « Cel mai cel » sau « varful » si iti ofera exact acest lucru : cea mai frumoasa panorama asupra plajei Jumeirah, asupra celebrelor insule artificiale The Palm si The World si asupra intregului Dubai.

Bucataria este un spectacol in sine, meniul restaurantului oferind delicatese europeene cu influente arabe.

Chiar daca esti client al hotelului, rezervari din vreme sunt esentiale, restaurantul fiind extrem de popular atat pentru aniversari si evenimente speciale, cat si pentru turistii aflati in vizita in Dubai, dornici sa guste macar un pic din mirajul Burj al Arab.

Tinuta este obligatorie : barbatilor le este impus sa poarte camasa cu guler, pantaloni lungi sau blugi eleganti si pantofi inchisi.

Daca te decizi sa experimentezi o cina sau un pranz la 200 de metri altitudine, noi iti uram de acum « Pofta buna » si te sfatuim de pe acum sa nu iti uiti camera foto acasa. Cu siguranta vei avea din plin ce sa pozezi !

Autor:  Daniela Tiba