Site coolinaria.ro

Hraniti-va partenerii pentru a ajunge barbati adevarati!


Hraniti-va partenerii pentru a ajunge barbati adevarati! O dieta de succes se pare ca poate transforma aproape orice barbat intr-un adevarat superman, speculand din plin calitatile pozitiv masculine care pot fi astfel potentate si printr-o alimentatie potrivita.

Bineinteles, nu va fi vorba la final despre un barbat agresiv si dur ci, la fel ca si in cazul celebrului Super-Barbat, se pot atinge niste parametri optimi in ce priveste sanatatea si performantele de care poate fi capabil organismul uman.

O astfel de dieta, care sa trezeasca masculul alfa din orice barbat, va trebui obligatoriu sa includa nu doar o selectie atenta a ingredientelor, dar si sa includa doza zilnica obligatorie de exercitiu fizic precum si o atitudine pozitiva, de invingator.

Din punct de vedere alimentar, barbatii adevarati ar trebui sa adopte o dieta bogata in proteine si saraca in grasimi, care sa includa si multe fibre alimentare precum si un aport moderat de carbohidrati. Astfel se poate evita definitiv cresterea in greutate si se pun si bazele dezvoltarii armonioase a masei musculare.

Intrucat barbatii adevarati mai fac si excese din cand in cand, se permite in dieta unor astfel de masculi sa se serveasca si mese mai copioase, dar numai o data pe saptamana, de obicei pe perioada weekend-ului, cand se consuma si mai mult alcool decat de obicei.

Dintre alimentele recomandate pentru dieta unui barbat de succes amintim fructele si legumele, ouale, carnea de pasare, pestele, carnea de vita, legumele boabe, cerealele integrale si painea integrala, uleiul de masline, lactate si branzeturi degresate, dar si seminte si alune sau nuci.

Exercitiile fizice care pot insoti o astfel de dieta ar trebui sa se centreze in principiu pe cresterea masei musculare, dezvoltarea rezistentei la efort, dar si pe potentarea fortei fizice. Practicarea unor sporturi precum inotul, tenisul de camp, boxul, artele martiale sau sporturile de echipa cum sunt fotbalul si baschetul nu ar trebui neglijata.

Succesul unei diete destinata masculilor alfa este de necontestat si multi dintre occidentali pot fi martori in acest sens, dar e la fel de adevarat si faptul ca o astfel de dieta, combinata cu nevoia de exercitiu fizic presupune si mersul la sala, dar si cheltuieli crescute pentru procurarea unor ingrediente alimentare de calitate. Pentru a te mentine in top si din acest punct de vedere va fi deci nevoie si de bani, dar si de un efort de vointa semnificativ.

Autor:  Lucia Mihailescu