Site coolinaria.ro

Noua gama Ajax Sprays intr-o forma noua si cu o formula imbunatatita


Noua gama Ajax Sprays  intr-o forma noua si cu o formula imbunatatita Colgate-Palmolive relansează pe piaţa din România gama Ajax Sprays pentru suprafeţe multiple într-un ambalaj nou şi cu o formulă îmbunătăţită ce permite curăţarea în profunzime chiar şi a celor mai dificile tipuri de murdărie. Cele două variante Ajax Spray Kitchen şi Ajax Spray Multi-Action reprezintă alegerea perfectă pentru o curăţenie eficientă a întregii case.

Bucătărie strălucitoare cu noul Ajax Spray Kitchen!

Ajax Spray Kitchen este special creat pentru suprafeţele din bucătărie, cum ar fi cuptorul, hota, chiuveta sau chiar faianţa. Murdăria şi grăsimea întărită sunt îndepărtate eficient şi fără efort cu ajutorul noului Ajax Spray Kitchen. Formula unică ce stă la baza produsului garantează rezultate optime, chiar şi în cazul celor mai dificile tipuri de murdărie.

Ajax Spray Multi-Action - curăţenie eficientă pentru întreaga casă!

Varianta Ajax Spray Acţiune Multiplă este destinat tuturor suprafeţelor lavabile din casă. Acesta oferă strălucire 100% într-o formulă 4 în 1: degresare eficientă, îndepărtarea mirosurilor neplăcute, igienizare şi eliminarea murdăriei întărite. Datorită acestei formule complexe, vei putea înlătura fără efort murdăria depusă pe vasul de toaletă, calcarul depus pe bateriile din baie şi pe faianţă, urmele de pe oglindă şi petele de pe măsuţa de sticlă.

Noile produse din gama Ajax Spray pentru suprafeţe multiple au fost concepute special pentru a-ţi uşura munca. Datorită ingredientelor active din noua formulă, acestea sunt cele mai eficiente şi uşor de folosit în curăţarea petelor dificile. Astfel, vei avea o casa care străluceşte de curăţenie şi, în acelaşi timp, vei avea mai mult timp liber pentru a te bucura de momente minuntate alaturi de familie şi de prieteni.

Alege Ajax Spray Kitchen şi Ajax Spray Multi-Action pentru curăţenia strălucitoare a întregii case!

Autor:  Iosub Alin