Site coolinaria.ro

Dieta ABS arde grasimile intr-un ritm ametitor


Dieta ABS arde grasimile intr-un ritm ametitor David Zinczenko, editor al revistelor "Men’s Health" si "Women's Health" din SUA, ambele specializate in fitness, a reusit sa puna la punct o dieta de mare succes in intreaga lume, numita dieta ABS, care se adreseaza in special persoanelor active, care practica si sport de intretinere, menita sa creasca masa musculara si sa ofere o stare generala de bine pentru intregul organism.

Principiile dietei ABS se bazeaza pe includerea in meniul zilnic obligatoriu a 12 alimente, numite Super-Alimente (PowerFoods), care sa fie mereu prezente la masa, in combinatie cu alte produse sau ca atare. Seria de carti publicate de David Zinczenko ofera si retete utile alaturi de lista celor 12 produse de top si recomanda cu tarie eliminarea produselor pline de grasimi, procesate sau bogate in zahar.

Lista celor 12 produse recomandate de dieta ABS include, printre altele, si migdalele si alunele (consumate cu tot cu coaja), legumele boabe precum fasolea si mazarea, spanacul si alte zarzavaturi similare, ouale, lactatele degresate, fulgii de ovaz, carnea de pasare si de peste, uleiul de masline, cerealele integrale, fructele de padure sau concentratele de proteine din grau.

Exercitiul fizic zilnic este obligatoriu sa insoteasca aceasta dieta de intretinere corporala, astfel putandu-se inregistra arderi simtitoare ale grasimilor din organism, ceea ce va permite nu doar atingerea greutatii corporale optime, dar si obtinerea unei siluete de invidiat, lipsita de obisnuitele pernute de grasime prezente altfel la mai toata lumea.

Dieta ABS este, in ciuda aspectului sau voit comercial, o dieta de mare succes, care merita adoptata mai ales de catre persoanele care au nevoie in plan profesional de o imagine pozitiva si un trup de invidiat, de catre amatorii de fitness sau de catre oricine doreste sa duca un stil de viata sanatos, unde alimentatia echilibrata sa fie fericit insotita de miscare fizica zilnica.

Nu este vorba despre o dieta ieftina insa nici nu se poate spune ca ar fi vorba despre investitii prea mari, care sa indeparteze pe oricine isi doreste sa o adopte. In linii mari, dieta ABS nu este altceva decat o dieta standard de crestere a masei musculare, menita sa arda grasimile suplimentare si sa permita intretinerea optima a corpului la niste parametri ideali. Persoanele pasionate de fitness precum si cei care doresc sa obtina un corp de invidiat vor putea beneficia din plin de recomandarile incluse in seria de carti publicate de David Zinczenko.

Autor:  Lucia Mihailescu