Site coolinaria.ro

Voteaza-ti reteta preferata !


Voteaza-ti reteta preferata ! Incepand de azi pana pe 31 iulie va invitam sa votati retetele inscrise in concursul Decorix.ro. In pagina de concurs sunt afisate retetele cu ingrediente, mod de preparare si fotografii. Puteti acorda stelute retetei pe care o preferati, iar reteta care va obtine in final cel mai mare punctaj din voturi si din partea juriului coolinaria.ro va fi premiata.

Autorului retetei cu cel mai mare punctaj i se va acorda Premiul cel mare, care consta intr-un week-end la munte la Vila Cascada (Poiana Tapului) cu partenerul/partenera sau cu familia. De asemenea, reteta castigatoare va aparea pe coperta finala a urmatorului catalog Decorix. Concurentii ale caror retete s-au clasat pe urmatoarele doua locuri isi vor putea alege produsele preferate din magazinul online Decorix.ro, incadrandu-se in suma alocata premiului.

Va invitam sa participati la votare si sa incercati si delicioasele retete propuse de concurentii nostri! Aici puteti accesa pagina cu retetele inscrise in concurs.

Intre timp, Decorix.ro va pregateste noi surprize si noi premii!

Voteaza si tu!

Autor:  Imbrea Cosmina