Sufleu cu ton
Un preparat inedit si apetisant, sufleul de ton va reprezenta piesa de rezistenta la orice iesire la iarba verde.
Ingrediente:
- - Ingrediente pentru aluat:
- 250g faina
- 125g unt rece
- putina sare
- 1 ou
-
- Pentru umplutura:
- cate 75g mazare
- morcovi
- praz
- sare
- piper
- 2 cepe
- 2 cutii ton in suc propriu
- 5 oua
- 200ml smanatana
- 100g branza rasa
- piper
Mod de preparare:
Framantam ingredientele pentru aluat, il infasuram in folie si il dam la rece 20 de minute.
Oparim legumele. Taiem ceapa inele.
Ungem o forma de sufleu si o tapetam cu aluatul. Presaram tonul si legumele.
Batem restul ingredientelor si le turnam peste sufleu. Coacem 45 de minute la foc mediu spre mic.
Pofta buna!