Site coolinaria.ro

Papara cu carne


Papara (budinca de paine) cu carne este un mic dejun gustos si hranitor.

Papara cu carne

Ingrediente:
  • 500g paine
  • ½ litri lapte
  • 350g carne tocata
  • 3-4 cepe
  • 3 oua
  • 150g unt
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Batem ouale si le amestecam impreuna cu laptele. Taiem painea felii pe care le dam prin amestecul de ou si lapte.

Tocam ceapa si o calim in unt, adaugam carnea tocata si tinem amestecul pe foc timp de 30 de minute, amestecand din cand in cand si adaugand, la nevoie, cate putina apa.

Ungem cu unt o tava nu prea mare si asezam un rand de felii de paine inmuiata, apoi unul de carne tocata. Ultimul rand trebuie sa fie format tot din paine. Turnam laptele cu ou ramas, punem cateva cubulete de unt deasupra si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 50-60 de minute.


Pofta buna!