Site coolinaria.ro

Chec de halloween



Chec de halloween

Ingrediente:
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 150 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • un praf de copt
  • faina cit sa iasa un aluat ce curge (cam 300 gr)
  • fulgi de ciocolata
  • coaja rasa de lamiie
  • un praf de sare
  • Pentru decor am folosit figurine ce le-am facut din pasta de lapte praf cu miere
Mod de preparare:
Intr-un bol spargem ouale, punem praful de sare si mixam bine, cand ouale s-au facut spuma, adaugam zaharul cate putin mixand pana il terminam. Trebuie sa ne iasa ca si o crema. Apoi punem uleiul in fir subtire, mixind mereu si apoi laptele. Praful de copt il amestecam cu faina si incorporam in amestecul din bol. Mixam bine si adaugam fulgii de ciocolata si coaja de lamaie.

Compozitia obtinuta am copt-o intr-o tava de guguluf, la foc mediu cam 30 de minute. Cand a fost gata, am lasat-o sa se raceasca si apoi am decorat-o cu figurinele din lapte praf. A iesit ca un chec 3D.


Pofta buna!