Site coolinaria.ro

Tocanita georgiana


Imi permit sa iti recomand o tocanita georgina, cu un gust aparte dat de rodie.

Tocanita georgiana

Ingrediente:
  • 250g carne de vita
  • 300g ficat de vita
  • 2 linguri unt
  • ¼ cana alune (nuci)
  • 1 capatana de usturoi
  • ½ lingurita cimbru uscat
  • sare si piper
  • boia
  • patrunjel
  • 4 linguri otet rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri seminte de rodie
Mod de preparare:
Fierbem carnea si ficatul in apa cu sare si le lasam la scurs. Dupa ce se racesc, le taiem bucatele si le rumenim in unt. Tocam alunele, zdrobim usturoiul si il frecam cu sare, piper si boia.

Amestecam carnea si ficatul cu alunele si usturoiul, adaugam otetul, semintele de rodie, patrunjelul si ceapa taiata pestisori. Servim la temperatura camerei.


Pofta buna!