Intr-un vas mare, amestecati bine condimentele, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna cu faina. Intr-un vas separat, bateti untul cu zaharul, pana obtineti o spuma tare.
Adaugati oul si melasa (sau mierea) si amestecati bine.
Adaugati treptat faina si continuati sa amestecati pana obtineti un aluat moale.
Preincalziti cuptorul la 190oC.
Asezati in cuptor forma din silicon pentru omuleti si bastonase de la Silikomart. Ajutandu-va de o punga pentru umplut, turnati aluatul in forme pana la 2/3 din volum. Coaceti aproximativ 15 minute.
Biscuitii sunt gata cand nu mai sunt chiar moi si au marginile rumenite.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca in forma, apoi scoateti din forma si lasati sa se raceasca de tot pe o suprafata dreapta.
Odata reci, biscutii pot fi decorati cu glazura colorata.
Pofta buna!