Site coolinaria.ro

Tocanita de gogosari, fasole boabe si costita


Iti prezint o reteta de iarna, o reteta satioasa de tocanita de gogosari, fasole boabe si costita.

Tocanita de gogosari, fasole boabe si costita

Ingrediente:
  • 100ml ulei
  • 2 cepe medii
  • 6-7 gogosari
  • 300g fasole boabe noua
  • 500g costita
  • 200ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • frunze de telina
Mod de preparare:
Tocam marunt cu robotul ceapa si gogosarii, pe care le punem impreuna cu uleiul sa se caleasca putin. Fierbem fasolea separat, cu putina sare, schimband primele doua ape.

Taiem costita cuburi sau felii si apoi o rumenim putin. Dupa ce a fiert bine fasolea, o amestecam impreuna cu ceapa, gogosarii si costita, punem bulionul si condimentele si mai lasam sa fiarba pana scade.

Servim tocanita alaturi de castraveti murati.


Pofta buna!