Site coolinaria.ro

Rulouri de porc umplute


Iti prezint un tip de aperitiv gustos, consistent si destul de usor de preparat – rulouri de porc umplute. Poate fi servit simplu, ca aperitiv la o masa festiva sau alaturi de diverse garnituri, ca fel principal.

Rulouri de porc umplute

Ingrediente:
  • cate 1/2 legatura patrunjel
  • busuioc
  • arpagic
  • 800 g fleica de porc
  • 3 linguri mustar
  • sare si piper
Mod de preparare:
Spalam verdeata, apoi o tocam marunt, iar arpagicul il taiem inele.

Spalam carnea de porc, o uscam pe un servet de bucatarie si o asezam cu soriciul (daca nu va place puteti sa il inlaturati) in jos pe o suprafata de lucru. O ungem cu mustar, o presaram cu verdeata, sare si piper si o rulam. Infigem in ea frigarui de metal la distanta de 2,5 cm, apoi taiem carnea dintre ele.

Asezam rulourile pe gratarul incins si le frigem aroximativ 10 minute. Le ornam dupa imaginatie. Le servim simple sau cu piure si muraturi.


Pofta buna!