Site coolinaria.ro

Frisca cu iasomie



Frisca cu iasomie

Ingrediente:
  • 1 cana smantana
  • 1 lingura frunze de iasomie condiment sau ceai la pliculete, dar de calitatea cea mai buna
  • 1 lingura zahar
Mod de preparare:
- Se amesteca bine smantana, dar fara a o bate cu frunzele de iasomie maruntite (sau ceaiul din pliculete) intr-un vas de inox apoi se acopera si se lasa la rece peste noapte;

- A doua zi se strecoara smantana fin, se arunca toate resturile si se adauga zaharul. Se bate smantana pentru frisca pana ce formeaza piscuri.

Frisca cu iasomie se poate apoi utiliza la cele mai variate retete cu tenta erotica, fiind cu adevarat un afrodisiac de exceptie gratie proprietatilor binecunoscute conferite de frunzele de iasomie. Atentie insa la smantana utilizata, cumparati-o doar de acolo de unde ati mai folosit-o si in trecut pentru a prepara frisca.


Pofta buna!