Site coolinaria.ro

Tocana de vita cu paste


Cu totii stim sa pregatim o tocana din carne de vita sau un gulas. Dar ce ai zice de o tocana de vita cu paste, un pic mai speciala?

Tocana de vita cu paste

Ingrediente:
  • 500g carne slaba de vita
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • sare si piper
  • 1 punga cu paste ( spirale)
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Spalam carnea, o taiem in bucati mai mici si o calim in ulei incins impreuna cu ceapa curatata si taiata marunt. Condimentam dupa gust, punem putina apa si, in timp ce fierbe, adaugam morcovul dat pe razatoarea mare, rosia decojita si taiata cubulete si ardeiul tocat marunt.

Daca mai este necesar adaugam apa si inabusim pana se inmoaie carnea si scade zeama. Adaugam pastele fierte si scurse, stingem cu putina apa si lasam sa mai fiarba 5-10 minute pentru a se patrunde gusturile.

Servim tocana calda presarata cu patrunjel tocat marunt.


Pofta buna!