Site coolinaria.ro

Tort cu morcovi si caise



Tort cu morcovi si caise

Ingrediente:
  • 410g faina 00
  • 360g zahar
  • 170g ulei
  • 300g morcovi
  • 4 oua intregi
  • 1 varf de sare
  • 1 plic drojdie vanilata
  • 7-8 caise uscate
Mod de preparare:
Curatati morcovii, taiati-i rondele si fierbeti-i aprox. 30 de minute. Dupa ce se racesc, amestecati-i cu uleiul, zaharul, ouale si varful de sare. Adaugati apoi drojdia si faina cernuta. Taiati caisele in bucatele dupa ce le-ati lasat sa se inmoaie in apa in clocot, apoi adaugati-le peste amestec. Turnati toata compozitia in forma din silicon si coaceti in cuptor la 180°C aprox. 30 de minute. Lasati la rece si desprindeti din forma.


Pofta buna!