Ingredientele lichide – ouale si untul topit - se bat cu mixerul intr-un vas de sticla de tip Jena. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana ce se obtine o compozitie lucioas-sticloasa si omogena.
Intr-un alt bol, cerneti faina si adaugati faina din nuca de cocos.
Se amesteca ingredientele ‘’uscate’’ cu cele ‘’umede’’ pentru a obtine o compozitie omogena, dar nu prea moale.
Umpleti doar 2/3 din forma din silicon cu compozitia relizata si introduceti-o in cuptorul preincalzit. Coaceti la temperature de 180°C cca 20 – 25 min.
Lasati forma din silicon sa se raceasca in cuptorul stins cca 5 min, apoi scoateti din forma.
Recomandare :
In functie de preferinta se pot adauga in compozitie 2 linguri de ciocolata, sau cirese si visine confiate, cateva picaturi de esenta de migdale… de fapt, ceea ce va place mai mult.
Pofta buna!