Spalati tomatele, stergeti-le si apoi mixatile. Strecurati sucul obtinut si puneti-l intr-un vas (in care se vor adauga mai tarziu si pastele, deci el trebuie sa fie mai mare ca dimensiune), la fiert cu sare si zahar pentru 8 min, pana ce sosul devine omogen.
Scurgeti bine mozzarella si taiati-o in cubulete. Adaugati-le in vasul in care a fiert sucul de rosii si fierbeti-le impreuna inca cca 8 min, amestecand mereu pana ce mozzarella se va topi.
Separat, pastele se fierb in apa clocotita si sarata, exact timpul prevazut pe fiecare cutie. Dupa fierbere se scurg si se adauga in oala cu sosul si mozzarella la care adaugam uleiul. Amestecati bine pastele in sosul astfel preparat, presarati pe deasupra busuiocul care a fost taiat cu forfeca cu 5 lame si serviti-l imediat.
Trucuri recomandate pentru reusita mesei Dumneavoastra
Se aduaga putin parmezan ras pentru cei care doresc.
Serviti aceste paste foarte calde, deoarece, mozzarella, racindu-se se intareste si devine elastica.
reteta oferita de magazinul Decorix.ro
Pofta buna!