Site coolinaria.ro

Briose cu pere si pepite de ciocolata



Briose cu pere si pepite de ciocolata

Ingrediente:
  • 75 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ½ plic praf de copt
  • 125 gr faina
  • 50 gr ciocolata bucatele mici
  • 2 pere mici de cca 250 gr
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200ºC.

Untul se topeste in cuptorul cu microunde si se lasa sa se racoreasca.

Intr-un castron se amesteca zaharul cu oul pana ce compozitia capata un aspect albicios. Se adauga untul topit si racit si esenta de vanilie. Se omogenizeaza.

Perele se curata de coaja si se taie in cuburi mici.

Se adauga apoi faina, praful de copt pepitele de ciocolata si perele taiate fin.
Compozitia se repartizeaza in cele 6 forme de silicon si se umplu numai pana la ¾ din fiecare forma.

Se coc timp de 25 min.


Pofta buna!