Site coolinaria.ro

Tiramisu exotic


Un tiramisu simplu, usor de realizat, foarte apreciat pentru ca se poate realiza rapid.

Daca primiti un telefon si cativa prieteni se anunta in ultimul moment, iata solutia: acest tiramisu exotic va va scoate din incurcatura iar Dvs veti fi fericita sa oferiti un desert minunant celor dragi!

Daca mango nu este foarte bine copt si daca aveti la dispozitie cateva ore pana sa il serviti, nu este nici o problema! Puteti sa-l lasati la marinat in putin sirop de capsuni. Acesta ii va da dulceata, iar mango va castiga o nota de culoare deosebita roz-portocalie.

Tiramisu exotic

Ingrediente:
  • 6 piscoturi
  • 1 fruct de mango bine copt
  • 200 gr mascarpone
  • 2 albusuri
  • 3 sau 4 linguri de zahar tos
  • 3 sau 4 4 linguri sirop de capsuni
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma cu telul. Se adauga zaharul tos fara a va opri, pana ce albusul se intareste spuma tare.

Se incorporeaza mascarpone si se reduce viteza de batere.
Mango se taie, se curate de seminte si se taie in cubulete mici.

Piscoturile se inmoaie in siropul de capsuni si puneti-le in 4 pahare. Presarati o parte dn cuburletele de mango in asa fel incat toata cantitatea sa fie egal distribuita. Apoi procedati similar cu compozitia pe baza de mascarpone. Incheiati cu mango.

Pastrati la frigider pana in momentul in care serviti.


Pofta buna!