Site coolinaria.ro

Inimioare cu somon fume si icre


Un aperitiv delicios in forma de inimioara este oricand binevenit pe o masa festiva. Daca include somon fume, caviar si creveti, este cu atat mai bine! In plus, este foarte usor de preparat in formele din silicon.

Inimioare cu somon fume si icre

Ingrediente:
  • Pentru 7 inimioare:
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 75 gr faina
  • 12 gr unt
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 2 felii de somon fume
  • 7 creveti
  • icre negre si rosii
  • sare si piper
Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca ouale, faina, laptele, untul topit, praful de copt, sarea si piperul. Se omogenizeaza compozitia adaugand si somonul taiat in bucati mici.
Formele din silicon se umplu cu aceasta compozitie si se pun la copt in cuptorul preincalzit la 180ÂșC timp de 20-25 min.
Se scot apoi din forme si se lasa sa se raceasca.
Se umplu cu icre negre si/sau rosii si se decoreaza fiecare inimioara cu cate un crevete.


Pofta buna!