Foile de gelatina se pun la inmuiat in apa rece pentru 10-15 min.
Smantana de patiserie se amesteca cu zaharul pudra si cu vanilia. Se pune pe flacara aragazului sa se incalzeasca fara a fi nevoie sa fiarba. Se adauga si gelatina inmuiata impreuna cu fulgii din nuca de cocos, care se amesteca cu grija cu restul compozitiei in asa fel incat aceasta sa se omogenizeze.
Se da deoparte de pe foc si, daca doriti ca aceasta compozitie sa fie neteda, fara eventuale mici cocoloase, puteti sa o treceti printr-o sita cu ochiuri mai mari.
In cazul in care rugozitatile compozitiei nu va deranjeza, o puteti pune in forma de silicon pentru 18 mini diamante si o dati la rece in frigider minim 5 ore pentru a se solidifica.
Dupa ce mini diamantele s-au solidificat, le scoateti din forma si le asezati pe un platou.
Pentru decorarea platoului:ciocolata cu lapte topita se amesteca cu smantana de patiserie si se toarna de jur imprejurul fiecarui mini diamant in functie de inspiratie.
Pofta buna!