Site coolinaria.ro

Prajitura catedrala cu pepite de ciocolata



Prajitura catedrala cu pepite de ciocolata

Ingrediente:
  • 4 oua
  • 1 pahar zahar pudra
  • 2 pahare faina
  • 1 pahar maizena
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 pahar alune macinate fin
  • 1+1/2 pahare branza de vaci degresata
  • ciocolata taiata cu cutitul
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200ÂșC.
Ouale se bat cu zaharul pudra, se adauga faina, maizena, praful de copt si zaharul vanilat. Se amesteca totul foarte bine.
Se adauga branza de vaci si apoi alunele pisate fin, uleiul si pepitele de ciocolata.

Se omogenizeaza compozitia si se toarna in forma care se introduce in cuptor pentru a fi coapta timp de 30 min.
Ca decor, se presara alune tocate mai mare.


Pofta buna!