Site coolinaria.ro

Cocktail de sfecla, chimen si ceapa verde



Cocktail de sfecla, chimen si ceapa verde

Ingrediente:
  • 2 sfecle coapte sau fierte
  • 1/2 telina mica
  • 500 ml bautura natur din soia
  • 1 lamaie verde, sucul
  • 2-3 fire de ceapa verde tocata marunt
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Fierbeti sau coaceti cele doua sfecle rosii. Dupa ce se racesc, curatati-le de coaja si taiati-le in doua.
Telina curatiti-o de coaja si taiati-o de asemenea in cuburi.

Introduceti cele doua legume in blender impreuna cu bautura natur din soia, cu sucul de lamaie verde si cu 8 cuburi de gheata.
Mixati pana ce obtineti o bautura cu consistenta cremoasa, spumoasa.
Adaugati un praf de sare si piperul macinat.

Dupa ce puneti cocktail-ul in cupe, presarati pe deasupra putina ceapa verde tocata marunt.


Pofta buna!