Site coolinaria.ro

Pasca cu smantana si cacao



Pasca cu smantana si cacao

Ingrediente:
  • Pentru o pasca mijlocie:
  • 8 oua
  • 8 linguri zahar pudra
  • 5 linguri cacao
  • 2 linguri praf de budinca de cacao
  • 700 g smantana
  • 4 linguri zahar tos
  • vanilie
  • coaja de lamaie sau portocala
  • un pumn de stafide
  • un varf de sare
Mod de preparare:
8 galbenusuri se freaca spuma cu 8 linguri de zahar pudra.
Se adauga 5 linguri de cacao, 700 g smantana si la urma mirodeniile.

Inainte de a se da la cuptor, se adauga 8 albusuri batute spuma cu 4 linguri zahar tos, putina sare si se amesteca usor.

Se toarna amestecul intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara (inalta de cel putin 6 cm) tapetata cu margarina.
Tava se da la cuptor la foc mic circa 40-50 min pana se leaga.


Pofta buna!