Aripioare de pui la gratar - in stil chinezesc
Aceste aripioare in stil chinezesc se gatesc mai repede decat cele traditionale (10 minute pe gratar) si au o aroma deosebita.
Ingrediente:
- 12 aripioare de pui
- 80 ml vin alb
- 80 ml sos de soia
- 40 ml ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita condiment chinezesc "5 arome"
Mod de preparare:
Maruntiti usturoiul si amestecati bine toate ingredientele pentru sos.
Puneti aripioarele de pui impreuna cu sosul intr-o punga de plastic si lasati sa se marineze in frigider cel putin o ora.
Incingeti gratarul si asezati pe el aripioarele.
Dupa aprox. 5 minute, aripioarele se ung cu sosul ramas in punga si se mai lasa inca 5-6 minute pe gratar, pana se fac bine.
Serviti cu salata si garnitura, dupa gust.
Pofta buna!