Site coolinaria.ro

Aripioare de pui la gratar - in stil chinezesc


Aceste aripioare in stil chinezesc se gatesc mai repede decat cele traditionale (10 minute pe gratar) si au o aroma deosebita.

Aripioare de pui la gratar - in stil chinezesc

Ingrediente:
  • 12 aripioare de pui
  • 80 ml vin alb
  • 80 ml sos de soia
  • 40 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita condiment chinezesc "5 arome"
Mod de preparare:
Maruntiti usturoiul si amestecati bine toate ingredientele pentru sos.
Puneti aripioarele de pui impreuna cu sosul intr-o punga de plastic si lasati sa se marineze in frigider cel putin o ora.

Incingeti gratarul si asezati pe el aripioarele.
Dupa aprox. 5 minute, aripioarele se ung cu sosul ramas in punga si se mai lasa inca 5-6 minute pe gratar, pana se fac bine.
Serviti cu salata si garnitura, dupa gust.


Pofta buna!