Frigarui de porc marinate
Marinate in putin sos de rosii condimentat, aceste frigarui de porc sunt destul de fragede, iar carnea isi pastreaza foarte bine aroma.
Ingrediente:
- Pentru 2 persoane (pofticioase):
- 0,5 kg carne de porc, taiata cubulete de 2-3 cm
- 100-120 ml suc de rosii
- 2 fire de ceapa verde, maruntite
- 1 ceapa uscata
- 2 ardei grasi
- cateva rosii cherry
- 2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita maghiran
- 1 lingurita ghimbir ras
- sare si piper
Mod de preparare:
Amestecati bine sucul de rosii si condimentele.
Puneti cubuletele de carne intr-o punga de plastic si turnati sosul deasupra.
Legati bine punga si lasati 4 ore in frigider sa se marineze.
Incingeti gratarul. Asezati bucatile de carne pe frigarui, alternate cu bucati de ceapa uscata, ardei gras si rosii cherry.
Tineti frigaruile pe gratar cam 7-8 minute, pana se fac bine.
Serviti cu o garnitura de orez.
Pofta buna!