Site coolinaria.ro

Carpaccio de ananas



Carpaccio de ananas

Ingrediente:
  • 1 ananas de dimensiune medie, fara coaja
  • 2 banane coapte, fara coaja
  • 125 gr capsuni coapte
  • 3 linguri de iaurt gras
  • 2 linguri de rom
  • 1 lingura de miere
  • Pentru decor:
  • 4 frunzulite de menta proaspete
  • 4 capsuni intregi
Mod de preparare:
Ananasul curatat de coaja se taie in felii foarte subtiri, folosind un cutit foarte bine ascutit.
Feliile acestea subtiri se asaza pe farfuriile de servit.

Bananele fara coaja, capsunile (spalate, scurse si fara codita), iaurtul, romul si mierea se introduc intr-un blender si se amesteca bine.
Rezulta un piure de fructe care trebuie sa fie omogen.

Peste feliile subtiri de ananas se pune piureul de fructe si se orneaza fiecare farfurie cu capsuni si cu cateva frunze de menta.


Pofta buna!