Site coolinaria.ro

Supa de pui cu spanac si ravioli


O supa usoara, plina de savoare, care se gateste rapid, mai ales daca folositi ravioli cu branza semipreparat si spanac inghetat.
Puteti completa supa dupa bunul plac, de exemplu cu ceapa.

Supa de pui cu spanac si ravioli

Ingrediente:
  • Pentru 6 portii:
  • 1 L supa de pui
  • 1 L supa de legume
  • 400 gr ravioli cu branza, congelat
  • 250 gr carne de pui fiarta
  • 300 gr spanac congelat
  • pudra de usturoi
  • piper negru, proaspat macinat
Mod de preparare:
Intr-o oala suficient de mare, aduceti la fierbere supa de pui si supa de legume.
Adaugati pastele ravioli si gatiti la foc mediu 5 minute.

Adaugati puiul gatit si taiat in bucatele, spanacul decongelat si bine scurs, pudra de usturoi si piperul.
Mai tineti pe foc aprox. 15 minute.

Serviti supa calda.
Daca doriti sa serviti din ea mai tarziu, o puteti congela in pungute individuale, dar numai dupa ce s-a racit complet.

Foto: Flickr


Pofta buna!