Site coolinaria.ro

Omleta cu crenvursti la cuptor



Omleta cu crenvursti la cuptor

Ingrediente:
  • Pentru 6 portii:
  • 5 crenvursti de pui
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ceapa medie
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 15 gr cascaval ras
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sos picant
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare.
Adaugati usturoi, ceapa, crenvursti taiati bucatele si ardei gras.
Asezonati cu sare si piper.
Tineti pe foc pana cand se inmoaie ceapa si ardeiul, aprox. 3-5 minute.
Scurgeti uleiul si lasati sa se raceasca ingredientele preparate.

Bateti ouale pentru omleta si amestecati-le cu ingredientele de mai sus.
Impartiti compozitia intr-o forma din silicon pentru 6 briose mari sau folositi o tava metalica unsa sau tapetata cu hartiute pentru briose.

Puneti deasupra cascaval ras si dati la cuptor aprox. 20 de minute la 175 grade Celsius.
Le puteti pregati seara si le serviti la micul dejun, incalzite la microunde si completate cu sos picant.

Foto: Flickr


Pofta buna!