Incingeti 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie adanca la foc tare.
Adaugati rosiile cherry in strat uniform si lasati-le 2 minute, sa se "ofileasca", fara a le atinge.
Adaugati jumatate din patrunjel si asezonati cu sare si piper, apoi mai gatiti inca 1-2 minute sau pana cand rosiile incep sa crape.
Scoateti rosiile din tigaie si asezati-le pe o farfurie, acoperind cu folie de aluminiu, ca sa nu se raceasca.
Stergeti tigaia si puneti-o din nou pe foc, de aceasta data mediu spre tare.
Asezonati fileurile de peste cu sare si piper, dupa care le dati putin prin faina.
Puneti in tigaie 2 linguri de ulei de masline.
Cand se incinge uleiul, puneti fileurile de peste in tigaie si gatiti-le pe fiecare parte cate 4-5 minute.
Cand sunt gata, asezati-le pe un platou de servit si acoperiti cu folie.
Stergeti din nou tigaia si puneti-o tot pe foc mediu spre tare.
Adaugati untul si lasati-l sa se rumeneasca usor.
Adaugati zeama de lamaie si patrunjelul ramas.
Turnati sosul de unt peste fileurile de peste si serviti cu rosiile cherry.
Foto: Flickr
Pofta buna!