Site coolinaria.ro

Salata verde cu salsa de porumb


O salata usoara, cu o aroma deosebita, care imbina gustul cremos al branzei cu dulcele-picant al dressing-ului. Maslinele negre, boabele de fasole si porumbul completeaza perfect amestecul de salata verde cu morcovi si varza.

Salata verde cu salsa de porumb

Ingrediente:
  • Pentru o portie:
  • salata verde
  • morcovi cubulete
  • varza tocata
  • 1 lingura fasole neagra (din conserva)
  • 2 lingurite masline negre tocate
  • 30 gr branza cu ardei iute
  • 1 lingura salsa de porumb
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite otet alb
  • sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Pe un pat de salata verde se pun morcovii si varza tocata. Cantitatile pentru aceste ingrediente sunt dupa gustul fiecaruia.
Presarati boabele de fasole, maslinele tocate si razuiti deasupra branza cu ardei (folositi razatoarea mare).

Pentru dressing, amestecati salsa de porumb cu ulei de masline si otet alb si asezonati cu sare si piper, dupa gust, ca sa mai taie din dulceata porumbului.

Foto: Flickr


Pofta buna!