In maximum 30 de minute, aveti gata o cina delicioasa si... chiar simpla. Chiar daca pare sofisticata, nu e cazul s-o pastrati deoparte pentru ocazii speciale.
Preincalziti cuptorul la 80 grade Celsius.
Taiati muschiul de porc in bucatele de 3 cm grosime, asezonati cu sare si piper si sotati in unt aprox. 10 minute.
Scoateti medalioanele de porc din tigaie si mutati-le in cuptorul incalzit.
Pentru sosul de kiwi, cojiti fructele si pastrati o jumatate de kiwi deoparte, feliata, pentru garnisire.
Puneti toate celelalte ingrediente intr-un blender si pasati pana obtineti un piure omogen.
Treceti piureul printr-o sita fina si turnati-l in tigaia in care ati sotat muschiul de porc.
Pastrati sosul cald cat preparati garnitura (de exemplu: paste tagliatelle simple), dar nu-l gatiti propriu-zis.
Cand serviti, turnati sosul de kiwi peste carne, adaugati si feliile de kiwi puse deoparte, iar pentru un decor suplimentar, apelati la menta proaspata.
Foto: Flickr
Pofta buna!