Amestecati toate ingredientele pentru topping intr-un castron mic si faramitati aluatul cu o furculita.
Puneti compozitia sfaramata in frigider, cat timp pregatiti aluatul pentru negrese.
Preincalziti cuptorul la 160 grade.
Aduceti la fierbere o oala cu apa.
Puneti untul, zaharul, pudra de cacao, cafeaua instant si sarea intr-un castron termorezistent, pe care-l asezati deasupra oalei.
Lasati sa se topeasca untul si amestecati din cand in cand, pana ce compozitia e omogena.
Luati castronul de pe oala si lasati-l sa se raceasca putin.
Adaugati esenta de vanilie si ouale, unul cate unul, amestecand bine.
Apoi, adaugati faina si amestecati pana se incorporeaza.
Pregatiti o tava de copt si distribuiti uniform aluatul in ea.
La sfarsit, presarati pe deasupra aluatul faramat Streusel.
Coaceti 25-30 de minute, pana trece testul cu scobitoarea.
Foto: Flickr
Pofta buna!