Site coolinaria.ro

Piure de naut


O garnitura simpla, ca un hummus fara usturoi, la care se adauga si boabe intregi de naut fiert, mai mult pentru prezentare.

Piure de naut

Ingrediente:
  • 410 g naut la conserva, spalat sis curs
  • 600 ml supa de legume (dintr-un cub concentrat)
  • 1/2 lingurita turmeric (curcuma) - Nu mai mult de atat!
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • o mana de patrunjel verde, tocat (cca 20 g)
Mod de preparare:
Lasati nautul la inmuiat in supa de legume cam 5 minute.
Scurgeti, pastrati putina supa de legume pentru mai tarziu.
Peste naut presarati turmericul, apoi zdrobiti cu o presa de piure, dar nu prea fin.
Adaugati sucul de lamaie, uleiul de masline si patrunjelul.
Serviti.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!