Serviti acest desert fierbinte, impreuna cu iaurt natural (preferabil, grecesc) sau crema de vanilie facuta in casa.
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Ungeti o tava de prajituri cu unt.
Adaugati mango-ul, zaharul brun, zeama si coaja de la mandarina sau portocala si 8 linguri de apa.
Fierbeti la foc mic 5 minute, amestecand. Luati de pe foc si adaugati fructele pe care le-ati ales.
Intr-un castron puneti firimiturile de paine si fulgii de porumb, amestecand bine.
Adaugati untul, pudra de ghimbir si zaharul si framantati bine.
Turnati crumble-ul peste fructe, presarati fulgii de migdale si zahar pudra.
Coaceti 30 min, pana se rumeneste.
Puteti sa acoperiti cu o folie de aluminiu daca observati ca migdalele se rumenesc prea mult dupa 15 minute.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!