Crema de lamaie
Aceasta crema de lamaie este ideala pentru umplut cornulete si rulouri. O puteti servi si ca umplutura de sandvis intre 2 biscuiti simpli, sau pentru o tarta cu crema de lamaie si bezea.
Ingrediente:
- 120 ml zeama de lamaie
- 2 linguri coaja de lamaie
- 80 g zahar
- 3 oua
- 90 g unt
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Taiati untul in cubulete mici.
Bateti ouale cu coaja de lamaie si sarea intr-o oala mica.
Adaugati sucul de lamaie si bateti in continuare.
Adaugati cubuletele de unt.
Asezati oala pe flacara la foc mic spre mediu si bateti in continuare compozitia pentru a nu se lipi, pana cand untul se topeste si crema devine groasa.
Lasati sa se raceasca, apoi tineti la frigider pentru a deveni si mai groasa.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!