Friptura de miel clasica pentru Masa de Paste poate fi inlocuita cu succes de acest miel Wellington, foarte aspectuos si gustos.
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Legati pulpa cu sfoara alimentara si faceti in jur de 20 de crestaturi suficient de adanci in carne, apoi asezati in tava.
Separat amestecati untul, usturoiul, sucul de lamaie si ierburile.
Folositi aceasta compozitie pentru a umple crestaturile din carne.
Presarati putina sare.
Dati la cuptor 60 min.
Scoateti din cuptor, mariti temperatura la 200 grade Celsius.
Lasati carnea sa se raceasca si indepartati sfoara.
Intindeti aluatul pana cand e suficient de mare sa cuprinda pulpa.
Ungeti marginea aluatului cu ou si indepartati orice aluat in exces.
Asezati intr-o tigaie curata si ungeti cu restul oului.
Dati la cuptor 30-45 min.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!