Site coolinaria.ro

Biscuiti cu branza


Serviti acesti biscuiti calzi, unsi cu unt. Pentru ca nu se pastreaza foarte bine, congelati ce va ramane.
Incercati si alte tipuri de branza si completati cu ierburi proaspete, dupa gust: salvie, arpagic...

Biscuiti cu branza

Ingrediente:
  • 225 g faina care creste singura
  • 55 g unt, taiat cubulete mici
  • 25 g branza cheddar, dat pe razatoarea mare
  • 1 galbenus
  • 150 ml lapte
  • 1/2 lingurita chili pudra
  • 1/2 lingurita pudra de mustar
  • 1/2 lingurita sare
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius.
Cerneti faina intr-un castron, adaugati sare, chili, pudra de mustar si unt.
Frecati untul in faina si apoi incorporati branza si galbenusul.
Adaugati lapte treptat pentru a forma un aluat moale.
Framantati aluatul, intindeti-l pana ajunge la o grosime de 2 cm.
Taiati aluatul in cercuri cu diametrul de 5 cm.
Ungeti biscuitii cu putin lapte.
Asezati pe o tava unsa si coaceti 12-15 min.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!