Blatul este fara galbenusuri, iar pentru umplutura se poate folosi (din belsug) orice gem preferat, dulceata, crema de ciocolata, de castane, de vanilie...
Cand serviti rulada, pudrati-o cu zahar.
Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius.
Spargeti ouale si separati albusurile de galbenusuri.
Intr-un bol de salata, bateti albusurile spuma tare, cu un praf de sare.
Adaugati zaharul fin si zaharul vanilat, amestecand usor cu o spatula.
Bateti cu telul timp de 10 minute.
Incorporati faina si pliculetul de drojdie.
Amestecati pentru ca aluatul sa fie perfect omogen.
Intindeti aluatul pe o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt (sulfurizata).
Dati la cuptor 10 minute, la gradatia 7.
Odata copt aluatul, rulati-l imediat impreuna cu hartia de copt si lasati sa se raceasca.
Derulati si inlaturati hartia.
Ungeti cu gem aluatul si rulati din nou, bine strans.
Dati la rece pana cand o serviti.
Pofta buna!