Site coolinaria.ro

Madlene sarate cu feta si rosii uscate (fara gluten)


Madlenele pot fi si aperitive, nu doar desert, iar combinatia clasica de branza cu rosii deshidratate nu are cum sa dea gres.

Madlene sarate cu feta si rosii uscate (fara gluten)

Ingrediente:
  • 80 g faina de orez fara gluten
  • 1/2 pachetel de praf de copt
  • 2 oua
  • 40 g ulei de masline
  • un praf de sare
  • 50 g parmezan ras
  • piper
  • feta
  • rosii uscate in ulei
Mod de preparare:
Cerneti faina si praful de copt, adaugati parmezanul, sarea si piperul.
Amestecati cu o lingura, incorporati uleiul si ouale.
Taiati feta in bucati foarte mici, scurgeti si taiati rosiile marunt, introducandu-le in compozitie.
Varsati compozitia in formele de mini madelene si puneti la frigider pentru cateva ore.
Coaceti la 240° pentru 4 minute si apoi la 180° pentru 5 minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.

Foto: Silikomart


Pofta buna!