Site coolinaria.ro

Biscuiti acadea


Biscuiti cu cacao serviti ca acadelele?! De ce nu...
Acesti omuleti simpatici si deliciosi vor fi cu siguranta pe placul celor mici!

Biscuiti acadea

Ingrediente:
  • Pentru 4 biscuiti:
  • 1 ou
  • 70 g zahar tos
  • 70 g faina
  • 70 g cacao amara
  • 50 ml ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Amestecati intr-un recipient oul cu zaharul tos.
Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia.
Cu ajutorul unei pungi de spritat, dupa ce ati introdus betisoarele de acadea prin orificiile corespunzatoare, varsati compozitia in forma de silicon Omulet.



Dati la cuptorul incalzit la 170°C pentru circa 15 minute.
Lasati sa se raceasca si scoateti cu grija din forme.
Puteti decora dupa bunul plac.



Foto: Silikomart


Pofta buna!