Gustari cu cacao
Un desert simplu si aspectuos, potrivit pentru orice ocazie.
Ingrediente:
- 150 g faina de grau
- 35 g unt
- 6 linguri lapte
- 1 ou
- 1 lingura praf de copt
- 1 pahar iaurt
- 70 g zahar
- vanilie
- 3 linguri cacao
- ciocolata taiata bucatele
- zahar pudra pentru decorat
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele, in afara de lapte, pana obtineti o pasta omogena si cremoasa.
Impartiti in doua compozitia si adaugati intr-una cacao, diluand-o apoi cu 4 linguri de lapte.
Adaugati restul de 2 linguri de lapte in cealalta parte a compozitiei.
Turnati ambele compozitii, alternativ, in forma de silicon pentru sarlota si puneti la cuptorul incalzit la 180°C timp de 20 minute.
Scoateti din cupor si, dupa ce s-au racut, scoateti prajiturelele din forme si presarati cu zahar pudra inainte de servire.
Foto: Silikomart
Pofta buna!