Salsa cu cartofi
Cartofii dulci sunt completati perfect de sucul de lamaie verde (lime) si acompaniaza cu succes preparate din peste, pui sau porc la gratar.
Ingrediente:
- 700 g cartofi
- 1/2 lingurita ardei iuti tocati
- 4 cepe verzi, tocate marunt
- Suc de la 3/4 portocala
- Suc de la 3/4 lime
- Coaja tocata marunt de la 1/4 lime
- Un praf de sare
Mod de preparare:
Curatati cartofii si taiati-i cubulete mici de 1 cm.
Puneti cartofii intr-o oala cu apa fiarta si fierbeti 10 min.
Scurgeti si lasati-i la uscat intr-o oala cu capac, inca 5 min.
Apoi, tineti cartofii la frigider 20 min.
Intre timp, amestecati toate celelalte ingrediente.
Adaugati peste cartofi, asezonati cu sare si serviti.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!