Orez mexican
Se orneaza cu frunze de coriandru tocate si se poate servi atat cald, cat si rece, ca salata de orez.
Ingrediente:
- 200 g orez cu bob lung
- 2 linguri ulei vegetal
- 1 ceapa mica, tocata marunt
- Piper
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 475 ml supa de legume
- 50 g ardei iuti murati, taiati felii
- Sare de mare
- Coriandru
Mod de preparare:
Spalati bine orezul cu apa rece.
Incingeti uleiul si caliti ceapa si usturoiul 4 min, pana se inmoaie.
Adaugati putin piper si caliti inca 3 min.
Adaugati orezul si amestecati bine.
Adaugati supa, aduceti la fierbere si fierbeti la foc mic, cu capac, 25 min.
Adaugati ardeii iuti si sare dupa gust.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!