Site coolinaria.ro

Orez mexican


Se orneaza cu frunze de coriandru tocate si se poate servi atat cald, cat si rece, ca salata de orez.

Orez mexican

Ingrediente:
  • 200 g orez cu bob lung
  • 2 linguri ulei vegetal
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  • Piper
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 475 ml supa de legume
  • 50 g ardei iuti murati, taiati felii
  • Sare de mare
  • Coriandru
Mod de preparare:
Spalati bine orezul cu apa rece.
Incingeti uleiul si caliti ceapa si usturoiul 4 min, pana se inmoaie.
Adaugati putin piper si caliti inca 3 min.
Adaugati orezul si amestecati bine.
Adaugati supa, aduceti la fierbere si fierbeti la foc mic, cu capac, 25 min.
Adaugati ardeii iuti si sare dupa gust.

Foto: Cookipedia


Pofta buna!